top
dd

DESPRE CINE GLOBE

“Dacă iti poţi imagina, poţi obţine/ Dacă poţi visa, ti se poate indeplini .”- William Arthur Ward

Cine Globe intenţionează să intre pe piaţa internaţională de divertisment şi proiecţie cinematografică şi are plăcerea să ofere publicului din întreaga lume condiţii standard pentru vizionarea filmelor. Compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Sud.

.

Misiunea

"O persoană poate crește atât de mult cât îi permit orizonturile sale." – John Powell

Misiunea companiei noastre este să devenim prima alegere de vizionare a unui film într-un ambient relaxant. Ne străduim să fim locul dumneavoastră preferat în ceea ce privește domeniul cinematografic, oferind cele mai bune produse la prețuri accesibile. Cine Globe oferă o experiență de neuitat prin intermediul unui design inovator și a unei varietăți de produse și servicii.

Leadership

Amitabh Vardhan

Director si CEO

Amitabh_Vardhan, Director and CEO, Cine Globe A absolvit managementul hotelier şi cursuri de MBA. A fost CEO al companiei de proiecţie cinematografică de top din India, PVR, timp de 8 ani. În timpul mandatului său, compania de proiecţie a devenit brand naţional şi a adăugat în portofoliu alte 125 de ecrane. S-a ocupat de rentabilitatea generală, de standarde şi alte aspecte operaţionale.

Prasanna Manjrekar

CSO

Amitabh_Vardhan, Director and CEO, Cine Globe Cine Globe este o companie globală de proiecţie cinematografică, fondată în iunie 2010 de către profesionişti din industria de divertisment, care au peste şase decenii de experienţă în executarea, administrarea şi exploatarea de multiplexuri. Cine Globe operează la nivel global sub brandurile “Cine Globe”, “Grand Cinemas si My Cinemas”.