Despre Cine Globe

“Dacă iti poţi imagina, poţi obţine/ Dacă poţi visa, ti se poate indeplini .”- William Arthur Ward

Cine Globe este o companie de prestigiu din industria cinematografică la nivel mondial, care a fost fondată în iunie 2010 de către profesioniștii industriei divertismentului, având peste șase decenii de experiență în domeniu în executarea, administrarea și operarea multiplexurilor. Cine Globe, parte a Cine Grand operează la nivel mondial sub brandurile „Cine Grand”, „Grand Cinemas” și „My Cinemas” pe diverse piețe globale.

Cine Globe, membra a Europa Cinemas intenţionează să intre pe piaţa internaţională de divertisment şi proiecţie cinematografică şi are plăcerea să ofere publicului din întreaga lume condiţii standard pentru vizionarea filmelor. Compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din Bulgaria si România.

Misiunea

"O persoană poate crește atât de mult cât îi permit orizonturile sale." – John Powell

Misiunea companiei noastre este să devenim prima alegere de vizionare a unui film într-un ambient relaxant. Ne străduim să fim locul dumneavoastră preferat în ceea ce privește domeniul cinematografic, oferind cele mai bune produse la prețuri accesibile. Cine Globe oferă o experiență de neuitat prin intermediul unui design inovator și a unei varietăți de produse și servicii.

Leadership

Amitabh Vardhan
Director and CEO, CGPL

A absolvit Managementul hotelier şi cursuri de MBA. A fost CEO al companiei de proiecţie cinematografică de top din India, PVR, timp de 8 ani. În timpul mandatului său, compania de proiecţie a devenit brand naţional şi a adăugat în portofoliu alte 125 de ecrane. S-a ocupat de rentabilitatea generală, de standarde şi alte aspecte operaţionale.

Prasanna Manjrekar
Director and Chief Strategy Officer CGPL

A absolvit Ingineria și Managementul construcțiilor. Are o experiență versatilă în proiecte de construcție și amenajare, de la hoteluri de cinci stele, clădiri de birouri comerciale și proiecte industriale. Ultima sa misiune a fost la FAME unde a fost responsabil pentru dezvoltarea afacerilor și execuția a peste 25 de multiplexuri și 100 de ecrane.