EXPERIENȚA CG

Experiența Cine Globe

Experiența este ceea ce primești atunci când te aștepți la altceva

Misiunea noastră este ca vizionarea filmelor la Cine Globe să fie o experiență inedită, prin design-ul creativ, tehnologia modernă, cele mai noi echipamente din domeniu, dar și o gamă largă de produse la zona de F&B.

Design Tematic

4. Brandul Cine Globe are la bază Grand Design of the Theater, iar în concordanţă cu filosofia mărcii, fiecare locaţie Cine Globe are un design unic ce ţine cont de aspectele demografice şi nevoile consumatorului. Renumiți arhitecţi şi ingineri locali şi internaţionali realizează un nou design pentru fiecare cinematograf. Aceștia analizează cu atenție detaliile despre viitorul consumator și cercetările pieței locale pentru a asigura acel efect WOW în designul cinematografelor noastre.

Imagine si sunet

În efortul nostru de a asigura o experienţă captivantă, oferim cele mai înalte standarde din domeniul prezentării filmelor. Prin intermediul sistemului de sunet şi proiecţie digitală, care este vârf de gama, ne asigurăm că publicul primeşte cea mai bună experienţă de film, aşa cum au intenţionat realizatorii filmelor pe care le difuzăm.

Zona de mâncăruri şi băuturi

Noi cei de la CINE GlLOBE credem că popcornul în sine nu este suficient pentru a crea o experienţă plăcută pentru clienţi noştri. Ne place să vă răsfăţăm cu o gamă largă de produse alimentare, băuturi carbogazoase şi nu numai. Obiectivul nostru este să devenim un operator ce oferă servicii de calitate, prin varietatea activităţilor noastre ce vin să vă sprijine în alegerile pe care le faceţi în cadrul brandului CINE GLOBE..

Servicii clienţi

Stâlpul Brand-ului este în filosofia sa de a păstra clienţii pe primul loc în tot ceea ce facem.De la proiecţie filme la securitate, de la menaj la alimente şi băuturi, de la box-office la întreţinere; preferinţele clienţilor şi confortul au venit întotdeauna pe primul loc în toate procesele decizionale. Datorăm succesul nostru clienţilor noştri fideli şi, prin urmare, este un efort continuu de a lua feedback de la ei şi să le oferim cea mai bună experienţă posibilă în timpul pe care îl împărtăşesc cu noi.

Comunitatea Globe

Vizionarea filmului a fost întotdeauna o activitate de familie sau o activitate socială şi o ocazie grozavă pentru a lega prietenii. Am înţeles acest lucru şi, prin urmare, am creat o comunitate compusă din clienţii noştri pasionaţi de film pentru a pune bazele unui mediu distractiv care îmbunătăţeşte experienţa de vizionare a filmelor şi o extinde dincolo de durata unui film. După părerea noastră, împărtăşirea unui moment cinematografic grozav, recenzii şi experienţe, atât on-line cât şi offline, creează un mare sentiment de apartenenţă la comunitate.

Îţi răspundem în 24 de ore

Noi, la Cine Globe, considerăm extrem de important serviciul pentru clienţi. Avem o politică de a răspunde clienţilor în termen de 24 de ore lucrătoare din momentul primirii sugestiilor sau reclamaţiilor. Noi îi încurajăm pe clienţi să ne povestească experienţa lor în ceea ce priveşte produsele şi serviciile noastre întrucât acest lucru ne ajută să îmbunătăţim continuu oferta noastră de produse şi servicii.