Despre Cine Globe

“Dacă iti poţi imagina, poţi obţine/ Dacă poţi visa, ti se poate indeplini .”- William Arthur Ward

Cine Globe este o companie de prestigiu din industria cinematografică la nivel mondial, care a fost fondată în iunie 2010 de către profesioniștii industriei divertismentului, având peste șase decenii de experiență în domeniu în executarea, administrarea și operarea multiplexurilor. Cine Globe, parte a Cine Grand operează la nivel mondial sub brandurile „Cine Grand”, „Grand Cinemas” și „My Cinemas” pe diverse piețe globale.

Cine Globe, membra a Europa Cinemas intenţionează să intre pe piaţa internaţională de divertisment şi proiecţie cinematografică şi are plăcerea să ofere publicului din întreaga lume condiţii standard pentru vizionarea filmelor. Compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din Bulgaria si România.

Misiunea

"O persoană poate crește atât de mult cât îi permit orizonturile sale." – John Powell

Misiunea companiei noastre este să devenim prima alegere de vizionare a unui film într-un ambient relaxant. Ne străduim să fim locul dumneavoastră preferat în ceea ce privește domeniul cinematografic, oferind cele mai bune produse la prețuri accesibile. Cine Globe oferă o experiență de neuitat prin intermediul unui design inovator și a unei varietăți de produse și servicii.

Leadership

Amitabh Vardhan

Director and CEO

Amitabh Vardhan este un vizionar, iar cinematografia este pasiunea sa. El a petrecut mai mult de 17 ani construind multiplexuri și oferind publicului o experiență unică de vizionare de filme pe tot globul.

Este absolvent de B.Sc (PSM), MBA și Hotel Management și a lucrat pentru companii precum Domino’s, Unilever și PVR Cinemas. Fiind team player, receptiv și deschis provocărilor, el credea că prin cinematografe se poate aduce fericire tuturor și experiența excelentă de vizionare a filmelor începe cu construirea relației cu toți clienții.

„Scopul final ar fi crearea de locuri de muncă pentru cel puțin 10000 de persoane, crearea valorii pentru toate părțile interesate și să aibă multe experiențe de viață noi”, spune Amitabh

Amitabh este epeaker Ted X și a fost distins ca cel mai bun CEO al anului 2019 de Industry Era USA, certificat de onoare de la Columbia University & IIPM, Amity Leadership Award 2009 și Leadership Award de la NDIM.

Prasanna Manjrekar

Director and Chief Strategy Officer

A absolvit Ingineria și Managementul construcțiilor. Are o experiență versatilă în proiecte de construcție și amenajare, de la hoteluri de cinci stele, clădiri de birouri comerciale și proiecte industriale. Ultima sa misiune a fost la FAME unde a fost responsabil pentru dezvoltarea afacerilor și execuția a peste 25 de multiplexuri și 100 de ecrane.